Τρίτη, 16 Ιουλίου 2013

ΜΑΚΡΗ: Θα σας κρεμάσουμε... ΤΖΑΜΤΖΗΣ: Θα μας κλ...ς τα ρρχ...ια...

του Κώστα Βλουτή
Απίστευτοι διάλογοι καταγράφηκαν στη Βουλή χθες κατά τη διάρκεια της συζήτησης του πολυνομοσχεδίου που θα φέρει τα πάνω κάτω στις ζωές των Ελλήνων. 
Σε κάποια στιγμή η κατάσταση ξέφυγε και ειπώθηκαν λέξεις… αλάνας. Όλα τα παραπάνω στο Ναό της Δημοκρατίας που κόπτονται τα βουλευτάκια της "δεκάρας" και της φτήνιας, να σεβόμαστε, ενώ εκείνοι έχουν το αλάθητο του Πάπα...
 


Κι όμως, αυτοί μας κυβερνούν...
Όλα ξεκίνησαν όταν στο βήμα βρισκόταν ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ιοράνης  Τζαμτζής, γνωστός πλέον και από τις εμφανίσεις του στην τηλεοπτική εκπομπή του ΑΝΤ1 και του Γιώργου Παπαδάκη,  απορρίπτοντας το θέμα της αντισυνταγματικότητας που εγέρθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ και τους Ανεξάρτητους Έλληνες.
Τότε άρχισε να φωνάζει από τα έδρανα της Βουλής, η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Ραχήλ Μακρή, όπου με την φράση της “είστε προδότες θα σας κρεμάσουμε”, άναψε τα ...λαμπάκια του Ιορδάνη.
Έτσι ο Νεοδημοκράτης πολιτικός θυμίθηκε αντρικές λέξεις και φράσεις όταν ΄πεεζε μικρός στις αλάνες και τις ξεστόμισε στο "Ναό" φράσεις σπου δεν αρμόζουν σε κοινοβουλευτικό άντρα, καθώς της φώναξε “κάτσε κάτω διορισμένη από το ΠΑΣΟΚ, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο Τζαμτζής φέρεται να είπε εκτός μικροφώνου (και άρα δεν βρίσκεται στα πρακτικά) “σκάσε μωρή, θα μας κλα...ς τα αρχ...ια”.

Αυτοί δεν έχουν ξεφύγει απλά... 
Απλά, ...δεν υπάρχουν!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: