Κυριακή 6 Απριλίου 2014

Κ Υ Ρ Ι Α Κ Ο Σ Γ Α Λ Η Ν Ο Σ: "Σαν Μικρός Θεός" ...από το Κερατσίνι!

ΕΝΑΣ ΑΥΤΟΔΙΔΑΚΤΟΣ ΜΕ ΤΑΛΕΝΤΟ
Στα 25 του χρόνια περιμένει την καταξίωση...


Τον λένε Κυριάκο Γαληνό και είναι μουσικός - τραγουδιστής. 
Ο Κερατσινιώτης Κυριάκος, σε ηλικία 12 ετών σε μια παλιά σπασμένη κιθάρα αρχίζει να μαθαίνει την "άλφα βήτα" του πενταγράμμου... Μαζί με την αγάπη του για την κιθάρα, αρχίζει να πειραματίζεται και σε άλλα όργανα, όπως το μπουζούκι, το μπάσο, τα ντραμς, το πιάνο, με αποτέλεσμα να έχει καταφέρει σήμερα να είναι αυτοδίδακτος... Πέρα από τη μουσική, η μεγάλη του αγάπη είναι το τραγούδι και η σύνθεση. 
Το 2004, σε ηλικία 17 ετών, ξεκίνησε να δουλεύει σε μια κεντρική ταβέρνα του Πειραιά, ως κιθαρίστας και τραγουδιστής. Μέχρι τότε συμμετείχε σε διάφορα ροκ γκρουπς, παίρνοντας μέρος σε συνοικιακές συναυλίες, στα περίχωρα του Πειραιά! Ώσπου βρίσκεται στο δρόμο του ο μουσικός Γιάννης Χατζίδης που εκτίμησε την προσπάθειά του στην μουσική και του μαθαίνει σημαντικές γνώσεις πάνω στο λαϊκό τραγούδι.
Από τότε μέχρι σήμερα σε μουσικές σκηνές και πίστες, με μεγάλη επιτυχία.
Έχει τραγουδήσει με τον Πέτρο Ίμβριο, τον Άγγελο Ανδρεάτο, τον Γιάννη Βασιλείου και πολλούς άλλους που με πολύ κολακευτικά σχόλια για την φωνή του!

Το 2011 συμμετείχε στη μεγάλη συναυλία για το "Χαμόγελο του Παιδιού" δίπλα
στην Πίτσα Παπαδοπούλου και άλλα σημαντικά  ονόματα του τραγουδιού, προσφέροντας κι εκείνο ουσιαστικά στο σκοπό του Σωμτείου...
Στο βιογραφικό του συμπεριλαμβάνεται η πολύ όμορφη, ερωτική και ταξιδιάρικη pop rock μπαλάντα που έγραψε σε μια νέα φωνή, τον Διονύση Αποστολόπουλο. "Σαν Μικρός Θεός" ο τίτλος της και ήδη κάνει κατάσταση στο youtube!
Aκόμη, έβαλε μουσική στο στίχο του Κωνσταντίνου Δαναού και συμμετείχε φιλικά στη φωνή μαζί του, στο τραγούδι "Χριστούγεννα"... 
Από εκεί και πέρα, άρχισε να δίνει και σε άλλους συναδέλφους δικά του τραγούδια, αλλά αυτό που τον απασχολεί τώρα είναι να ολοκληρώσει την έμπνευσή του σε μια σύνθεση δική του, τραγουδισμένη από τον ίδιο. Γι αυτό και βρίσκεται στο στούντιο...
Όπου να΄ναι, σε λίγο καιρό, θα έχει και το δίπλωμα του ηλεκτρολόγου εγκαταστάσεων από τα ΤΕΙ Πειραιά... 
Ο Κυριάκος, παράλληλα, έχει ασχοληθεί και τις πολεμικές τέχνες, συγκεκριμένα με το κικ μπόξινγκ, με δάσκαλό του τον κύριο Ανάργυρο Καλαϊτζάκη, έχοντας στο ενεργητικό του μαύρη ζώνη και  1dan.

ΚΟΥΛΗΣ 80
NIKOS EXADAKTILOS
MOΡΦΗ, κοσμήματα - ρολόγια
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΠΑΤΕΛΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: