Σάββατο 17 Μαΐου 2014

Ο Μιχάλης Τιγκίρης, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος για μια "ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ τώρα"...

"Ζητώ την ψήφο των συνδημοτών μου για να γίνω η δική τους φωνή στα συμβούλια του Δήμου μας"...

Στο πλαίσιο της προσπάθειάς μας να δώσουμε βήμα σε νέους ανθρώπους που σκοπό έχουν να βοηθήσουν τον συνάνθρωπό τους, το βήμα -αυτή τη φορά- το δίνουμε στον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Μιχάλη Τιγκίρη, του συνδυασμού "ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ τώρα", με επικεφαλής τον -επίσης- υποψήφιο δήμαρχο Κερατσινίου - Δραπετσώνας, Ζαχαρία Ζούπη.

"Η εποχή από μόνη της σε αναγκάζει να μη μένεις απαθής μπροστά στα τόσα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι, λόγω της κρίσης. Είμαι ενεργό μέλος του Συλλόγου Πολυτέκνων Πειραιά και ζω εκ των έσω τα προβλήματα των συνανθρώπων μου... Ζητώ την ψήφο των συνδημοτών μου για να γίνω η δική τους φωνή μέσα στα συμβούλια του Δήμου μας και να μεταφέρω τη δική τους αγωνία τους για ένα καλύτερο αύριο. Θέλω να δουλέψω σκληρά μόνο για τους συνδημότες μου"!...

Ο Μιχάλης Τιγκίρης, γεννήθηκε  το 1970 στο Κερατσίνι και μεγάλωσε στη Δραπετσώνα. 
Είναι έγγαμος και πατέρας τεσσάρων παιδιών. 
Ξεκίνησε από το 1986, μαθητής λυκείου ακόμη, να αρθρογραφεί στην αθλητική εφημερίδα "Φως των Σπορ" ερασιτεχνικά, όπου συνέχισε σε επαγγελματική βάση από το 1989 και ενώ φοιτούσε στη Νομική σχολή Αθηνών. χει διατελέσει, παράλληλα και αρχισυντάκτης των εφημερίδων στοιχήματος "1-2-Χ" και "1-2-Χ ΜΠΟΥΚ". 
Το 2000 αποχώρησε από το "Φως των Σπορ" και εντάχθηκε στην ιδρυτική δημοσιογραφική ομάδα την εφημερίδας Espresso, όπου εργάστηκε σε επιτελικές θέσεις, ενώ από το 2009 έως το 2012 ήταν γενικός διευθυντής. 
Από το 2013 εκδίδει για τον όμιλο Dousiscom εφημερίδα και περιοδικά lifestyle περιεχομένου, ως διευθυντής. 
Είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ από το 2001 και του ΠΣΑΤ από το 1998. 
Από το 2006 είναι μέλος του Συλλόγου Πολυτέκνων Πειραιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: