Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

Η LADY GAGA ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Βαμένη α λα... Μαρία Μπακοδήμου...
Φόρεσε κάτι... "γυμνό" και το' ριξε στο σόου, 
στο "Ελευθέριος Βενιζέλος"
με τους θαυμαστές της να την αποθεώνουν!...
Την Παρασκευή αναμένεται η συναυλία της 
στο ΟΑΚΑ

Στην Αθήνα έφτασε η εκκεντρική τραγουδίστρια Lady Gaga
* Από την εντυπωσική εμφάνισή της στο "Ελ. Βενιζέλος" για το χατήρι 
των θαυμαστών της...

του Κώστα Βλουτή
kostas.vloutis@gmail.com

ρθε...
Επιτέλους, πάτησε το ψιλοτάκουνό της σε ελληνικό έδαφος...
Είχε προηγηθεί, βέβαια, ενημέρωση για τον ερχομό της μέσω twitter και του προσωπικού της λογαρισμού, με το "γεια" από την Κωνσταντινούπολη!
Δεν παρέλειψε να ανεβάσει και φωτογραφίες στον λογαριασμό της στο instagram από το πολυτελές ξενοδοχείο στο οποίο διέμενε. Με τα άσπρα λουλούδια που ζητά πάντα να έχει καθώς έχει αδυναμία σε αυτό το χρώμα και είναι κάτι που θέλει τρελά και για το δωμάτιο, αλλά και για το καμαρίνι της στην Ελλάδα.

ρθε...
...και ταδωσε όλα για τα "τερατάκια" της, όπως αποκαλεί τους θαυμαστές της...
Ντυμένη άντυτη, με δυο κοχύλια για ... σουτιέν και με ένα αποκαλυπτικό ...κάτι, για φούστα, "κρεμασμένη" σε ψιλοτάκουνα και με το ...σόου στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" στο τσακίρ ...καρακίτς...

 Η Lady Gaga ετοιμάζεται για το φαντασμαγορικό της σόου "Artpop Ball" που θα γίνει στο ΟΑΚΑ την Παρασκευή.
Τα ακριβά εισιτήρια έχουν ήδη εξαντληθεί ("golden standing" 104,5 ευρώ), αλλά το κοινό μπορεί ακόμα να προμηθευτεί τα πιο χαμηλού κόστους εισιτήρια που ξεκινούν από τα 38,5 ευρώ και φτάνουν μέχρι τα 82,5 ευρώ, όπως επίσης και τα πιο ακριβά εισιτήρια της συναυλίας "VIP" που στοιχίζουν 115,5 ευρώ.
Η συναυλία, που φέρει τον τίτλο "ArtRave: The Artpop Ball Tour", είναι μέρος παγκόσμιας περιοδείας της, που ξεκίνησε στις 10 Σεπτεμβρίου από το Ντουμπάι, πήγε στο Τελ Αβίβ στις 13 Σεπτεμβρίου, ενώ χθες, Τρίτη, παρουσιάστηκε στην Κωνσταντινούπολη.
Η περιοδεία πραγματοποιείται με αφορμή το ήδη -πολλές φορές- πλατινένιο νέο άλμπουμ Artpop της Lady Gaga το οποίο ανέβηκε στο Νο 1 του Billboard 200 από την πρώτη κιόλας εβδομάδα κυκλοφορίας του. Τα δημοφιλή τραγούδια του νέου άλμπουμ θα εμπεριέχονται στο πρόγραμμα της συναυλίας στην Αθήνα μαζί με άλλες γνωστές επιτυχίες της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: