Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

Απόπειρα δωροδοκίας βουλευτή; Φωτιά στα τόπια...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Χαϊκάλης: Μου έδιναν από δύο μέχρι τρία εκατομμύρια 
για να ψηφίσω Πρόεδρο Δημοκρατίας
Λαζόπουλος: "Εχω και έναν άλλο βουλευτή που μέσα από την κουβέντα κατάλαβα ότι  όχι απλώς έγινε απόπειρα χρηματισμού του, 
αλλά τα πήρε κιόλας"

"Μου έδιναν 700.000 ευρώ μετρητά ως πρώτη δόση και μετά διακανονισμό των δανείων μου στην τράπεζα, αλλά και συμβόλαια με διαφημιστική. 
>> Υπάρχει ακουστικό και οπτικό υλικό όπου άτομο μου προσφέρει χρήματα 2-3 εκατομμύρια ευρώ για να αλλάξω στάση και να ψηφίσω Πρόεδρο Δημοκρατίας".
Ο άνθρωπο που αποπειράθηκε να τον δωροδοκήσει "δεν είναι γνωστός,  με την έννοια της ευρείας αποδοχής από τον κόσμο, να τον ξέρει δηλαδή. Είναι γνωστός στον οικονομικό και πολιτικό κόσμο. Ολα τα στοιχεία υπάρχουν στον εισαγγελέα εδώ και 15 ημέρες... Για το θέμα είναι ενήμερος ο πρόεδρος του κόμματος Πάνος Καμμένος, ενώ ενημέρωσα και τον φίλο μου ηθοποιό, Λάκη Λαζόπουλο".
Είναι η πρώτη τοποθέτηση του παραλίγο "δωροδοκημένου" βουλευτή-ηθοποιού, κου Παύλου Χαϊκάλη, σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή, για να ψηφίσει "υπέρ" του Προέδρου Δημοκρατίας...
"Εχουν γίνει δύο συναντήσεις που έχουν καταγραφεί", σημείωσε ακόμη, υπογραμμίζοντας πως εκτός από το οπτικό υλικό υπάρχουν και καταγεγραμμένες συνομιλίες που βρίσκονται στα χέρια της Δικαιοσύνης. 
Οπως χαρακτηριστικά είπε ο ο βουλευτής: "Ξεκίνησε ως πλάκα, αλλά στη συνέχεια σοβάρεψε". 
Σημειώνεται πως τη "βόμβα" που έχει ανάψει φωτιές στο πολιτικό σκηνικό και ενώ έχει γίνει ήδη η πρώτη ψηφοφορία για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, έριξε πρώτα ο Λάκης Λαζόπουλος, ο οποίος μίλησε αρχικά για απόπειρα χρηματισμού και δωροδοκίας βουλευτών,  προσθέτοντας μάλιστα πως όχι μόνο το έχει ακούσει, αλλά το έχει δει και να συμβαίνει! 
Στη συνέχεια, ο γνωστός ηθοποιός έδωσε το όνομα αυτού του βουλευτή, λέγοντας ότι πρόκειται για τον Παύλο Χαϊκάλη, ο οποίος και το επιβεβαίωσε τηλεφωνικά. 
"Εχω και έναν άλλο βουλευτή που μέσα από την κουβέντα κατάλαβα ότι  όχι απλώς έγινε απόπειρα χρηματισμού του, αλλά τα πήρε κιόλας", είπε, μεταξύ άλλων, ο κος Λαζόπουλος, ξεκαθαρίζοντας πως δεν πρόκειται για την Ξουλίδου.
"Αυτά τα στοιχεία έχουν κατατεθεί και στον εισαγγελέα", σημείωσε, τέλος, ο  Λάκης Λαζόπουλος.
Πάντως ο κ. Λαζόπουλος επισήμανε: "Δεν μπορώ να αποκλείσω όλο αυτό να στήθηκε για να πληγεί ένα κόμμα".
Σήμερα στη 1 το μεσημέρι δίνουν συνέντευξη Τύπου, για το θέμα, οι Ανεξάρτητοι Ελληνες.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: