Πέμπτη, 12 Φεβρουαρίου 2009

Η πρώτη κυρία της ελληνικής τηλεόρασης...

ΡΟΥΛΑ ΚΟΡΟΜΗΛΑ
Οι πρώτες φωτογραφίες της όμορφης παρουσιάστριας, μετά την περιπέτεια υγείας της...

Πάντα ήθελα να αναφερθώ σε ένα πρόσωπο που εκτιμώ βαθυά. Σε ένα πλάσμα που ζει έντονα το πάθος και στο μεταδίδει. Η Ρούλα είναι γλυκιά, σκληρή και "μανούλα" συνάμα.
Μου έχει πάρει τρεις φορές συνέντευξη και έχει υποστηρίξει τις προσπάθειές μου να βοηθήσω οικονομικά άτομα με αναπηρία... Στις παρέες η Ρούλα είναι "περιβόλι"... Συντροφική ακούει όλους και γελά ακατάπαυστα.
Έδωσε μαθήματα τηλεόρασης αυτή η κυρία και την κατέκριναν πολλοί. Διότι κάθε αστέρι του βεληνεκούς της Ρούλας -όπως και της Αλίκης- "σέρνει" το αγαπόμισος του κόσμου...

Η Ρούλα αρρώστησε. Και την σταύρωσαν άπαντες...
Άκουσε όσα δεν άκουσε κανείς άλλος. Χτύπησαν μια κυρία. Πολλές φορές πήρα το μέρος της στα τηλεοπτικά πλατό και προσπάθησα να πιάσω πολλά "μαχαίρια" στον αέρα πριν την βρουν στην καρδιά. Και τώρα βρίσκω τις πρώτες φωτογραφίες της και θέλω να τις μοιραστώ μαζί σας.
Μιας κυρίας που αγαπώ πολύ.

roula00001

Δεν είναι πολλοί όσοι που την είχαν δει από κόντα όταν περνούσε πολύ δυσκόλα. Μόνο εκείνοι μπορούν να αντιληφθούν την τεράστια βελτίωση της υγείας της. Η Ρούλα βέβαια δεν αισθάνεται βολικά με την εικόνα της γι αυτό ακόμα και στο κοπλιμέντο ενός περαστικού από την εξώπορτα της θα απαντήσει με αμφιβολία.

Λίγα μέτρα μέχρι την πόρτα του συνοδηγού. Έπειτα η διαδρομή μέχρι τα στούντιο του Alpha. To κλείσιμο της μπάρας του υπογείου πάρκινγκ. Το απόγευμα πάλι... Για ώρες σε επαφή μαζί της έρχονται ελάχιστοι. Μένει ως το αroula00008πόγευμα. Ασχολία; Το πρόγραμμα του σταθμού φυσικά. Οι εκπομπές. Καινούργιες, παλιές που χρειάζονται βοήθεια, ιδέες. Τα νούμερα του τάδε. Ανάλυση. Γιατί έτσι, γιατί τότε, τι φταίει. Όλα αυτά έιναι η νέα ζωή της Ρούλας. Ίδια ακριβώς με πριν. Πριν την κρίσιμη νύχτα μετά την εμφάνιση της στην εκπομπή του Θέμου πριν δύο χρόνια. Βρέθηκε στο νοσοκομείο. Σε κρίσιμη κατάσταση χωρίς να ξέρει τι ακριβώς έχει. Ούτε έμαθε αμέσως. Εγκαίρως, ευτυχώς, ένας από τους γιατρούς βρήκε την σπάνια ασθένεια. Επιτέλους μπορούσε να ακroula00010ολουθήσει κα κάποια θεραπευτική αγωγή. Άλλα προβλήματα. Δεν χρειάζεται τώρα το ποια ακριβώς. Το αποτέλεσμα είναι που μετράει. Η Ρούλα δεν υπάρχει περίπτωση να κυκλοφορήσει έτσι έξωroula00004. Υπομονή. Μεγάλη. Όσο και το πρόβλημα. Δεν γίνεται αλλιώς. Μοναδική συντροφιά, η ασχολία με τις εξελίξεις στη δουλειά. Τα νούμερα της AGB. Κάθε πρωί τα έχει στα χέρια της. Που βρίσκει το κουράγιο... αναρωτιούνται κομψά όσοι την ακούν να επιμέμει στις αναλύσεις ακόμα και σε αυτή την κατάσταση. Δεν είναι τίποτα καταλαβαίνουν κάποιοι. Αυτό μόνο την ευχαριστεί. Αυτό ευθύνεται και για ό,τι της συνέβει όμως. Το λέει η ίδια που δείχνει να αποδέχεται και τις εικασίες των γιατρών. Για το άγχος. Έτσι ξέσπασε ο όργανισμός. Καλά, δεν χρειάζεται να ΄σαι και γιατρός.

Λίγο να ξέρεις τη Ρούλα... Από το ΄89, ΄90, που ξεκίνησε μόνη μια ολόκληρη ζώνη, βάλε επί δεκαπέντε χρόνια, εγώ σου λέω με λίγο από το άγχος που είχε τα τελευταία...Για την δουλειά εννοείτε. Αφού η κουβέντα μπορεί να πήγαινε για λίγο αλλού και έπιανες αμέσως στο βλέμμα της την ανυπομονησία να επιστρέψει στο "γυαλί". Εδώ που τα λέμε σε ένα σπίτι τον περισσότερο καιρό, πρέπει να έχεις τρόπους διαφυγής. roula00009Τεράστιο το διάστημα. Τα βήματα βελτώσης όχι πάντα με τον ρυθμό που περιμένει. Το σπίτι φυλακή. Κάποια στιγμή το "καλύτερα" αρχίζει να φαίνεται κιόλας. Επιτέλους πίσω. Μέχρι και στο κομμωτήριο πάει. Κεντρικότατο μάλιστα. Μετά και σε εστιατόριο. Όλα τέλεια. Και οι συνεντεύξεις; Ο τύπος κάνει πολλά τηλεφωνήματα. Δεν ξέρεις πότε θα θελήσει να μιλήσει. Ας την έχει από κοντά. Εκείνη όμως ενώ ξέρει, είναι η μόνη φορά που δεν ακολουθεί το μότο που είχε επιλέξει όλα αυτά τα χρόνια: "πρέπει να σε λυπάται ο κόσμος".

Που σημαίνει να μαθαίνει πότε χωρίζεις πότε μένεις έγγυος, τα πάντα.

Αυτή τη φορά είναι αλλιώς...

24 σχόλια:

Anastasia είπε...

Χαίρομαι που η υγεία της είναι καλύτερα.
Πάντα την θυμάμαι να λάμπει, μεγάλωσα με τις εκπομπές της.
Θυμάμαι τα σαββατόβραδα έφηβη τότε περίμενα πως και πως να αρχίσει η εκπομπή της να την δω.
Έκανε πολλά και άφησε πολλά για τους επόμενους.
Δυστυχώς ο χώρος που επέλεξε είναι διπλά σκληρός καιι έτσι επωμίστηκε τις συνέπειες.
Εύχομαι να την δούμε γρήγορα στο γυαλί να χαμογελά ξανά.

Καλό βράδυ Κώστα

ΚΩΣΤΑΣ ΒΛΟΥΤΗΣ είπε...

@ Anastasia

Anastasia μου έχω στενοχωρηθεί με την περίπρτωσή της.

Μιλάμε ότι η γυναίκα πέρασε τραγικές στιγμές.

Έζησε και τον εφιάλτη και στα θέματα της καρδιάς της.

Αυτό κι αν ήταν μπαμπέσικη μαχαιρία από τον άνθρωπο που πίστεψε.

Την αγαπώ τη Ρούλα και το ξέρει.

Την αγαπώ και τη σέβομαι.

Ήθελα να βρω το χρόνο να της αφιερώσω κάτι...

Έστω δύο αράδες μόνο.
Ξέρω πως θα το διαβάσει...

ΝΑ είσαι καλά.

Σε φιλώ.

VaD είπε...

Εναν άνθρωπο που πονά,που πέρασε και περνά τόσες δυσκολίες,δεν τον μαχαιρώνεις!Η αιώνια αχαριστία...

ΚΩΣΤΑΣ ΒΛΟΥΤΗΣ είπε...

@ VaD

Και ποιός δεν έχει νοιώσει, φίλε μου, την αιώνια αχαριστία.

Στη Ρούλα παράγινε το κακό, όμως...

Μακάρι να ξεπεράσει το πρόβλημα της υγείας της και όλα τ΄άλλα τα βρίσκει ξανά...

Καλή σου μέρα, Βασίλη.

α.δ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΣΙΓΟΥΡΑ Η ΚΟΡΟΜΗΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΥΡΙΑ ΜΕ Κ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΟΥ ΒΟΗΘΗΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΤΗΝ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ.ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ.

ΔΙΟΡΘΩΣΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ ΕΠΑΝΩ. ΚΟΡΟΜΗΛΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΡΟΜΗΛΑ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙ Η ΦΩΤΟ.ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ.ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ.
ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ.

Jparalias ή απλά...Γιάννης είπε...

Η επιτυχημένη πορεία της μεγάλης κυρίας της ελληνικής τηλεόρασης ενόχλησε πολλά "κοράκια", που στην πρώτη στιγμή αδυναμίας έβγαλαν όλη τους την κακία!! Δυστυχώς γι'αυτά κι ευτυχώς για μας, η Ρούλα μας θα γίνει απολύτως καλά!! Είναι δυνατός, ζωντανός και αληθινός άνθρωπος και η ενέργειά της είναι αστείρευτη!! Πολλοί προσπάθησαν να αντιγράψουν το μοναδικό στυλ της και απλά γελοιποιήθηκαν, ενώ φυσικά οι δουλειές τους δεν είχαν διαχρονικότητα!! Ας ευχηθούμε να μην ξαναζήσει η Ρούλα τέτοιο Γολγοθά και να είναι σίγουρη, ότι η αγάπη μας είναι δεδομένη και παντοτινή!!

ΚΩΣΤΑΣ ΒΛΟΥΤΗΣ είπε...

JK O SKROYTZAKOS

Σ΄ευχαριστώ για την διόρθωση.

Καλό Σαββατοκύριακο.

ΚΩΣΤΑΣ ΒΛΟΥΤΗΣ είπε...

@ Jparalias ή απλά... Γιάννης

Καρποφόρο δέντρο χτυπούν Γιάννη.

Έχω ζήσει τρελές καταστάσεις που δεν ήθελα να τις αναφέρω στο άρθρο.

Επικεντρωθήκαμε, περισσότερο στο σήμερα και στην πορεία της υγείας της διότι αυτό ενδιαφέρει τον κόσμο, φαντάζομαι.

Ναι, η Ρούλα είναι καλά τώρα.

Να έχεις ένα όμορφο Σαββατοκύριακο.

Kaveiros είπε...

Έχει γράψει ιστορία στη τηλεόραση..
Περαστικά να είναι..

iLiAs είπε...

...να 'ναι καλα η γυναίκα :)

Καλο σαβ/κο να έχετε :)

ΚΩΣΤΑΣ ΒΛΟΥΤΗΣ είπε...

@ Kaveiros

Έτσι είναι φίλε μου και χαίρομαι που ο κόσμος το αναγνωρίζει αυτό.

Ξέρεις, για μας που ασχολιόμαστε με τα μέσα, η γνώμη του κόσμου μετράει.

Είναι η επιβράβευση των προσπαθειών μας.

Και η Ρούλα έχει την αγάπη του κόσμου και το ξέρει...

ΚΩΣΤΑΣ ΒΛΟΥΤΗΣ είπε...

@ iLiAs

Καλό Σαββατοκύριακο και σε σένα Ηλία μου.

Suspect είπε...

περαστικα της...

ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ είπε...

Η Ρούλα ανέβασε την πρωϊνή ζώνη αρχικά και έδειξε το δρόμο για τις εκλήξεις και τις επανασυνδέδεις με τα "μπαούλα" και τα "πακέτα"

Περαστικά της!

Φιλί και Γλαρένιες αγκαλιές

ΘΑΛΑΣΣΙΝΗ είπε...

Eφόσον από υγεία είναι καλά και αυτό είναι το σημαντικότερο, πιστεύω τα υπόλοιπα θα επουλωθούν και θα φτιάξουν με το χρόνο.
Ελπίζω να τη ξαναδούμε στη ΤV λαμπερή όπως την ξέρουμε!

ΚΩΣΤΑΣ ΒΛΟΥΤΗΣ είπε...

@ Suspect

Να είσαι καλά φίλε μου.

Καλωσήρθες στην παρέα μας.

Καλό βραδάκι να έχεις

α.δ.

ΚΩΣΤΑΣ ΒΛΟΥΤΗΣ είπε...

@ ΦΥΡΔΗΝ - ΜΙΓΔΗΝ

Ήμουν σίγουρος όταν σκεφτήκαμε να να κάνουμε ένα αφιέρωμα στο αγαπημένο μας πρόσωπο, πως θα ανταποκρινόντουσαν ανθρωποι που κι εκείνοι την αγαπούν.

Να είσαι καλά καλή μου φίλη.

Πόσο δίκιο έχεις σε αυτά που γράφεις...


Να περνάς όμορφα.

ΚΩΣΤΑΣ ΒΛΟΥΤΗΣ είπε...

@ ΘΑΛΑΣΣΙΝΗ

Κοπέλα μου, μακάρι διότι είναι ένα τηλεοπτικό πρόσωπο που έγραψε ιστορία στην ελληνική τηλεόραση.

Και την ιστορία πρέπει να την σεβόμαστε.

Να έχεις ένα όμορφο βράδι.

α.δ.

ritsmas είπε...

Της εύχομαι ο,τι καλύτερο βρε Κωστή. Την ξερω από κοριτσόπουλο στην ΕΡΤ. Και τί δεν έχει ακούσει αυτή η γυναίκα..Κρίμα...
Ενα χαρακτηριστικό της φυλής μας είναι ότι σταυρώνουμε με μεγάλη ευκολία οποιονδήποτε γύρω μας και σπανίως λεμε μια καλή κουβεντα, ακομη κι όταν εχει συντελεστεί άθλος

ΚΩΣΤΑΣ ΒΛΟΥΤΗΣ είπε...

"Ενα χαρακτηριστικό της φυλής μας είναι ότι σταυρώνουμε με μεγάλη ευκολία οποιονδήποτε γύρω μας και σπανίως λεμε μια καλή κουβεντα, ακομη κι όταν εχει συντελεστεί άθλος".

Νομιζω πως αυτή η φραση σου τα λέει όλα, Ρίτσα μου.

Καλή εβδομάδα να έχεις.

α.δ.

ΘΑΛΑΣΣΙΝΗ είπε...

Kαλή εβδομάδα να έχουμε!
καλημέρα!

ΚΩΣΤΑΣ ΒΛΟΥΤΗΣ είπε...

@ ΘΑΛΑΣΣΙΝΗ

Καλή εβδομάδα και σε σένα, Θαλασσινή μου.


α.δ.

Leviathan είπε...

euxomai ola na perasoun kai na ftiaxoun sti zoi tis!
filia polla!!! :)

agapi είπε...

Μια που το είδα τώρα, θα αφήσω εδώ μια σκέψη γεμάτη ζεστασιά και πολλές ευχές για καλή και ολοκληρωμένη ανάρρωση, από καρδιάς! Η Ρούλα είναι μια μεγάλη Κυρία και Άνθρωπος και πάντα στις καρδιές αυτών που ξέρουν να ξεχωρίζουν το αυθεντικό από το ψεύτικο. Όλες τις σκέψεις μας μαζί της, καλή δύναμη!