Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η επιστολή Πάνου Καμμένου στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Πάγωσε το αίμα μου όταν επισκέφτηκα την ιστοσελίδα του Νίκου Χατζηνικολάου. 
Είχε προηγηθεί η τηλεφωνική παρέμβαση του Πάνου Καμμένου στην εκπομπή του Γιώργου Τράγκα "Χωρίς Αναισθητικό" στο EXTRA 3 όπου ωρυόταν ότι "ΜΟΝΟ νεκρός θα συνεργαζόμουν με Σαμαρά και Βενιζέλο", ενώ από το πρωί στα δημοσιογραφικά γραφεία γινόταν χαμός με τα μυστικά πσου πσου του Ανεξάρτητου Έλληνα με το Προεδρικό. Το έγγραφο εστάλη με FAX στα κόμματα ...όχι απο την Προεδρία, αλλά από το ...σπίτι υπαλλήλου κάτι που προκαλεί αν μη τι άλλο πάρα πολλά ερωτήματα!!!
Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων αμφισβητεί τη γνησιότητα του non paper, τη στιγμή που οι ψηφοφόροι του κόμματος νοιώθουν προδομένοι με τα μετεκλογικά "ανεξάρτητα'' τερτίπια...
"Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, αναλογιζόμενοι τις ευθύνες τους απέναντι στους Έλληνες και την Χώρα, θα παράσχουν ΑΝΟΧΗ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΛΙΓΩΝ ΜΗΝΩΝ  στην όποια κυβέρνηση ήθελε σχηματισθεί από τις λοιπές πολιτικές δυνάμεις, με την προϋπόθεση ότι θα ορίσουμε την πολιτική ηγεσία για τις ακόλουθες θέσεις:
* Υπουργείο Εθνικής Άμυνας
* Δύο θέσεις. Αντιπροέδρου και Μέλους, χωρίς την αλλαγή του νόμου σύστασή της"...
Διέψευσε κάθε είδηση και ο εκπρόσωπός τους Τέρενς Κουίκ, στο Νίκο Χατζηνικολάου στην πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή του στον real fm...
Αυτός ο κύριος που επί μήνες από το KONTRA channel, ωρυόταν επίσης εναντίον του μνημονίου... 

Ο δημοσιογράφος, επανέρχεται ξανά στο θέμα την επομένη και μέσα απο τη συχνότητα της ραδιοφωνικής του εκπομπής, αποκαλύπτει πως τηλεφώνησε σε ανώτατη πηγή στο Προεδρικό για να βεβαιωθεί αν το "ανεξάρτητο" non paper Καμένου είναι...υπαρκτό. 
Στη συνέχεια επικοινώνησε με εκπροσώπους πολιτικών κομμάτων να πληροφορηθεί αν έλαβαν την, χωρίς υπογραφή, "αματρωλή" επιστολή... 
Το σημαντικότερο όλων είναι πως η γγ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, πήρε στα χέρια της την περιβοήτη επιστολή Καμμένου, από τον Κάρολο Παπούλια, στην κατ΄ίδιαν συνάντησή τους... 

Με κατηγορηματικό τρόπο η Προεδρία της Δημοκρατίας επιβεβαίωσε στο Νewsit πως "ο κ. Καμμένος έδωσε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας το κείμενο με τις προτάσεις του. Σε κάποιους πολιτικούς αρχηγούς εγχειρίστηκε, ενώ σε κάποιους άλλους εστάλη σε φάκελο."

Αναφορά, σε γραπτή πρόταση, έκανε και ο Α. Σαμαράς αμέσως μετά τη χθεσινή συνάντηση:
“Ζήτησα από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να διερευνήσει και τη γραπτή πρόταση που του έδωσε χθες ο κ. Καμμένος. Από την οποία υπάρχουν ορισμένα περιθώρια δικής του στήριξης ενός τέτοιου κυβερνητικού σχήματος. Και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα το εξετάσει. Επιμένουμε, λοιπόν, σε αυτή την αναγκαία ευρύτερη στήριξη.”

Το περιβόητο έγγραφο αναφέρεται και στα πρακτικά της συνάντησης του Κάρολου Παπούλια με την Αλέκα Παπαρήγα.
 "Ένα δεύτερο χαρτί που θέλω να σας εγχειρίσω και μου το άφησε ο κ. Καμμένος, είναι οι θέσεις του κόμματός του. Με παρακάλεσε να το παραδώσω στους πολιτικούς Αρχηγούς (...) Είναι οι επτά όροι του κ. Καμμένου", λέει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας. "Την απάντησή μας την ξέρει", λέει η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Και ο Πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης, δήλωνε χθες το βράδυ στην εκπομπή ΦΑΚΕΛΟΙ: "Την ώρα που ερχόμουν εδώ με ειδοποίησαν από το γραφείο μου ότι εστάλη το κείμενο του κ. Καμμένου από την Προεδρία της Δημοκρατίας."

Και να τώρα, τα γραπτά που τους διαψεύδουν, αν και διαψεύδουν τη γνησιότητα...
Σου παραθέτω όλο το ρεπορτάζ και το φωτογραφικό υλικό από την σπουδαία δουλειά του ίδιου του δημοσιογράφου...
Με μία ερώτηση: " Η δκαιοσύνη θα παρέμβει ή θα εξακολουθούμε να ζούμε σε μία non Χώρα που "παράγει ΜΟΝΟ...  non papers";

Τα συμπεράσματα δικά σου...

" Ρεπορτάζ Νίκος Χατζηνικολάου

Ιδού η επιστολή Καμμένου στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας...
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

\











































 "



ΑΡΕΣΕΙ:



* ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΚΚΚΚΚ ΗΡΕΜΗΣΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΟΥΝ Τ ΑΣΠΟΝΔΥΛΑ ΡΟΥΦΙΑΝΑΚΙΑ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Έφη Νάτση-Ελισσαίου Και τι ιστορια ειναι αυτη με την Ανυπογραφη επιστολη που τρομοκρατει και μοιραζεται αλλα δεν ξερουν και καλα ποιανου ειναι?????Θα μας τρελλανουν Α πα πα πα!!!!!!!!

* Marilena Tzatzani για 8 καρέκλες πουλάνε και ιδεολογίες και τα πάντα !!!

2 σχόλια:

iLiAs είπε...

πουληθηκε κι αυτος??

για να δουμε το μεσημερι, τι θα γινει...

καλημερα :)

ΚΩΣΤΑΣ ΒΛΟΥΤΗΣ είπε...

@ iLiAs

Πολύ καλήμερα...