Κυριακή, 27 Μαΐου 2012

H Rihanna γυμνή στο twitter!Η τραγουδίστρια έχει 20.000 φίλους στο Twitter και κάνει διαρκώς τα πάντα για να τους ενθουσιάζει και να τους κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον! Αυτή τη φορά σκέφτηκε ότι πιο extreme υπάρχει, καθώς ανέβασε φωτογραφίες με την ίδια γυμνή.
Τι κάνει το κορίτσι για τις ανάγκες της τέχνης... 
Η λεζάντα δίπλα στις αισθησιακές φωτογραφίες γράφουν "αύριο έχω φωτογράφιση για ένα άρωμα έκπληξη αποκλειστικά για γυναίκες που ονομάζεται ..γυμνό".
Πλέον είμαστε συνηθισμένοι, οπότε δεν μας σοκάρει καθόλου η Rihanna! Αν και αυτή τη φορά το τράβηξε λίγο παραπάνω από ότι ίσως έπρεπε.


Αναρωτιέσai γιατί βγήκε γυμνή και τις ανέβασε και στον προσωπικό της λογαριασμό σε κοινή θέα; Για τις ανάγκες του νέου αρώματος που προμοτάρει.
Την βλέπουμε να κρατά με τα χέρια το στήθος της και τα μόνα που φαίνονται είναι ένα λεπτό χρυσό κόσμημα και τα τατουάζ της. Τι κάνει το κορίτσι για τις ανάγκες της τέχνης…


Η λεζάντα δίπλα στις αισθησιακές φωτογραφίες γράφουν «αύριο έχω φωτογράφιση για ένα άρωμα έκπληξη αποκλειστικά για γυναίκες που ονομάζεται ..γυμνό» .

Το καλύτερο είναι πως άλλα έλεγε πριν από λίγο καιρό και άλλα λέει τώρα! Σε συνέντευξη που είχε δώσει υποστήριζε πως «η μητέρα μου θα με “σκοτώσει” εάν φωτογραφηθώ γυμνή. Με έχει μεγαλώσει με συγκεκριμένα standards».
ΠΗΓΗ: star.gr


 ΑΡΕΣΕΙ:
* Nikitas Soulos and Nina Mag. like this.

* Erh Rose likes this.

* Elizabeth Xristidou likes this.

Δεν υπάρχουν σχόλια: