Δευτέρα, 28 Μαΐου 2012

Γιαγιά από το συγκρότημα που εκπροσώπησε τη Ρωσία στη Γουροβίζιον έχει την ηλικία της Madonna

Ήταν, σίγουρα, από τις εκπλήξεις του φετινού διαγωνισμού της Γιουροβίζιον. Οι γιαγιάδες από τη Ρωσία ξάφνιασαν και έκλεψαν το θερμό χειροκρότημα του κοινού του Crystal Hall.. Βρέθηκαν μάλιστα στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, αφού ως γνωστόν η Σουηδία είναι η απόλητη νικήτρια του διαγωνισμού. Όλοι πλέον ασχολούνται μαζί τους και κάθε τόσο έρχονται στο φως της δημοσιότητας στοιχεία από τη ζωή τους για να τις γνωρίσουμε καλλίτερα. Τις γλυκές αυτές κυρίες που με τη ζωντάνια τους και την ...τυρόπιτα που έφτιαξαν επί σκηνής, κέρδισαν τις καρδιές των Ευρωπαίων την βραδυά του Τελικού της Γιουροβίζιον.
Τί σου κάνουν οι πλαστικές  και τα ρούχα, τελικά...                                                              
Το γύρω του διαδικτύου κάνει η είδηση, με τις φωτογρφίες της  Madonna και της Alevtina Begisheva, οι οποίες γεννήθηκαν το 1958! Τα σχόλια είναι πολλά, κυρίως για το τί μπορεί να σου κάνει το μακιγιάζ και το ρούχο...

Μπορείς να φανταστείς πως αυτές οι γλυκύτατες υπάρξεις, γνωστές στην πατρίδα τους ως Buranovskiye Babushki, έχουν ...Facebook με 4.462 likes;
Τα σχόλια που αφήνουν οι θαυμαστές τους είναι "super good"... Και είναι πολλά τα σχόλια που δέχονται, κυρίως τώρα με την επιτυχία που σημείωσαν στο Μπακού.
H Natalia Pugachova είναι 76 χρονών και ηOlga Tuktaryova  43ετών. Είναι η μεγαλήτερη και η μικρότερη της παρέας.
Και μη φανταστείς πως είνι μόνο οι 6 γιαγιούλες που είδες στη σκηνή της Γιουροβίζιον.
Στο συγκρότημα μετέχουν πολλές ακόμη, οι οποίες γράφουν ακόμη και τα τραγούδια τους.
Δύο μάλιστα έγιναν πολύ γνωστά στη Ρωσία.
Η ιστορία του παραδοσιακού συγκροτήματος, ξεκινάει από πολύ παλιά.
Οι Buranovskiye Babushki έγιναν γνωστές το 2008 όταν τις ανακάλυψε ένας τοπικός τηλεοπτικός σταθμός σε μια παραδοσιακή γιορτή στην πόλη Βuranovo από την οποία και κατάγονται.

Η  74χρονη  Valentina Pyatchenko Η 74χρονη Ekaterina Shklyaeva Η 73χρονη Galina Koneva Η 76 χρονη  Natalia PugachovaΗ 63χρονη  Granya BaysarovaΌσο για την 43 χρονη Olga... δεν χρειάζεται ακόμα φωτογραφία από τα νιάτα της

Βέβαια πρέπει να πούμε ότι αν η Όλγα δεν φορούσε αυτά τα ρούχα και είχε μακιγιάζ θα φαινόταν αρκετά νεότερη...

Πάντως από το πρωί κάνει το γύρο του διαδικτύου η εξής φωτογραφία.

Eurovision 2012: Η γιαγιά της Ρωσίας που είναι συνομήλικη με τη Madonna!Όλοι να μιλάνε για τις γλυκές γιαγιάδες που όχι μόνο έλαβαν μέρος στη Eurovision, αλλά χάρισαν στη χώρα τους τη 2η θέση.

Λίγοι όμως είναι εκείνοι που συνειδητοποιούν ότι μία εξ αυτών έχει την ίδια ηλικία με την... Madonna!

Η παρακάτω φωτογραφία κάνει το γύρο του διαδικτύου και αναδημοσιεύεται σε δημοφιλείς ιστοσελίδες όπως το 9gag, ενώ συγκεντρώνει εκατοντάδες σχόλια για το τι μπορεί να σου κάνει το μακιγιάζ, το ρούχο και ένας καλός πλαστικός χειρούργος!
Όπως κατάλαβες αριστερά είναι η Μαdonna και δεξιά μια από τις γιαγιάδες η οποία είναι μέλος του συγκροτήματος αλλά δεν ανέβηκε στη σκηνή του Crystal Hall.  H φωτογραφία τα λέει όλα και είναι πολύ πετυχημένη!

ΑΡΕΣΕΙ:

* Paraskevi Malouxou, Dina Ven, Nikitas Soulos and 2 others like this.


ΣΧΟΛΙΑ:

* Lavrio Lavreotikis Πολύ καλό... Βέβαια είναι 54 χρόνων.
Δεν υπάρχουν σχόλια: