Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Μ.Τζαλαζίδης: "Παπούλια παραιτήσου, να πάμε σε ...εκλογές"!!!


Αυτό που έγινε, σήμερα το πρωί, στην εκπομπή "Κοινωνία, ώρα  Mega", με τους Καμπουράκη - Οικονόμου, δεν έχει προηγούμενο.
Έβγαλαν σε τηλεφωνική επικοινωνία τον κύριο Μιλτιάδη Τζαλαζίδη για να τον χλεβάσουν επειδή στις πρόσφατες εκολογές πήρε μόνο μία ψήφο...
 
ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ από την ...ανάποδη!                                    
Ανεξάρτητη Ανανεωτική Αριστερά, Ανανεωτική Δεξιά, Ανανεωτικό ΠΑΣΟΚ, Ανανεωτική Νέα Δημοκρατία, Όχι στον Πόλεμο, Κόμμα Επιχείρηση Χαρίζω Οικόπεδα, Χαρίζω Χρέη, Σώζω Ζωές, Παναγροτικό Εργατικό Κίνημα Ελλάδος (ΠΑ.Ε.Κ.Ε.).

Δημήτρης Καμπουράκης και Γιώργος Οικονομέας τον έβγαλαν στον αέρα και εκείνος άρχισε να τα βάζει με όλους και με όλα. Αποκάλεσε τον έναν και μοναδικό ψηφοφόρο του "Ιούδα Ισκαριώτη" ενώ έριξε τα… βέλη του και κατά των παρουσιαστών της εκπομπής για τους οποίους είπε χαρακτηριστικά: "Είστε βλάκες", αφού ένοιωσε ότι τον προσβάλουν και τον ειρωνεύονται επειδή πήρε μόνο μία ψήφο!!!

"Κι εμείς το λέμε ότι είμαστε βλάκες!", απάντησε γελώντας ο Γιώργος Οικονομέας και στο τέλος παραδέχτηκε "Εμείς τα μπινελίκια τα ευχαριστηθήκαμε"...

"Τί με ειρωνεύεστε μεγάλον άνθρωπο; Με πήρατε τηλεφωνο για να με κοροϊδεύτε; Αφού δικά μου ψηφοδέλτια δεν υπήρχαν. Πώς να ψηφίσω τον εαυτό μου; Ζητώ από τον Παπούλια να παραιτηθεί για να πάμε σε εκλογές".
Σε άλλο σημείο της συνεντευξής του, ο πρόεδρος του ΠΑ.Ε.Κ.Ε., δήλωσε: "Αυτός που με ψήφισε είναι ...προδότης".

"Η οικογένειά μου δεν μου μιλάει γιατί δίνω και βοηθάω τον κόσμο. Εγώ έχω να ζήσω και μ΄αρέσει να βοηθάω τον κόσμο"...

Ο 83χρονος έχει κατέβει 9 φορές σε εκλογές αλλά δεν έχει εκλεγεί ποτέ. Στις εκλογές της 6ης Μαΐου συγκέντρωσε 299 ψήφους ενώ στις 17 Ιουνίου πήρε μόνο μία.

Ο 83χρονος "ηγέτης" και μοναδικός υποψήφιος του Π.Α.Ε.Κ.Ε., είχε δηλώσει ότι διαθέτει μια έκταση 30.000 στρεμμάτων στα Γρεβενά, στη θέση "Μουσταφά", "η οποία είναι ιδιοκτησία του κόμματος και υπόσχεται ότι θα την μοιράσει στο λαό".
Υπήρξε υποψήφιος βουλευτής με τη ΔΗΑΝΑ του κ. Στεφανόπουλου, στη συνέχεια συνεργάστηκε με την Ένωση Κεντρώων του Βασίλη Λεβέντη και το 2004 συνέπραξε με το ΔΗΚΚΙ. Στη συνέχεια κατέβηκε στις εκλογές του 2009 με το δικό του κόμμα και φέτος συμμετείχε στην εκλογική διαδικασία για 9η φορά.

ΑΡΕΣΕΙ:

Xatzidafni Kalliopi likes this.

Georgia Chania, Labrini St and 4 others like this.

Katerina Kellh, Κολινδρινά Μασλάτια and Giannhs Rhgalos like this.

George Karampelas likes this.
 
* Katerina Kellh likes this.

Job Pilgrim, Panos Lehouritis and 8 others like this.

ΣΧΟΛΙΑ: 

* ΗΛΙΑΣ ΜΠ. ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟΝ ΕΒΡΙΣΕ....ΤΟΝ ΕΙΠΕ ΠΡΟΔΟΤΗ

* Giannhs Rhgalos ‎1 ΨΗΦΟ ΠΗΡΕ

2 σχόλια:

xristin είπε...

Από τρελό και από Τζαλαζίδη μαθαίνεις την αλήθεια!

VAD είπε...

Ε,του χρειαζόταν του Κάθε "ξύπνιου" Καμπουράκη και του ακομα πιο ξύπνιου Οικονομέα να τ'ακούσει!Σιγά το κατορθωμα το δημοσιογραφικο,εκαναν πλάκα στον "χαζό" τον παππού οι...Αϊνστάιν της δημοσιογραφίας!