Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

Καραμανλή για το "να πάει να γαμ... ο Χαρδούβελης": Παραφέρθηκα αλλά...

Μετα το "να παει να..."
"Δεν λυπάμαι για την ουσία όσων είπα"
Η Αννα Καραμανλή επιστρέφει για τον ΕΝΦΙΑ, μέσω twitter. Τί λέει για τα "γαλλικά" που εκτόξευσε στη Βουλή και το "να πείτε στον Χαρδούβελη να πάει να... γαμ..."

Το βράδυ της Τρίτης στη Βουλή όλοι έμειναν άναυδοι όταν είδαν την Άννα Καραμανλή να ξεσπά και με δάκρυα στα μάτια να επιτίθεται φραστικά στον σύμβουλο του υπουργού Οικονομικών, Γ. Θεοδωρακόπουλο.
"Μας έχετε καταστρέψει, δεν μπορούμε να βγούμε στον κόσμο, το μόνο που μας έχει μείνει είναι η αξιοπρέπεια μας. Είναι ντροπή όλα αυτά που έχετε κάνει και να πάτε να τα πείτε στον Χαρδούβελη. Έλεος πια, να πείτε στον Χαρδούβελη να πάει να γ@@@", είπε ωρυόμενη η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.
"Λυπάμαι πολύ που παραφέρθηκα. Δε λυπάμαι καθόλου για την ουσία όσων είπα για τον ΕΝΦΙΑ", έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter το πρωί της Τετάρτης.
Νωρίτερα, μιλώντας στο ραδιόφωνο των «Παραπολιτικών» η βουλευτής παραδέχθηκε ότι ήταν έξαλλη με την στάση του κ. Θεοδωρακόπουλου και απευθύνθηκε με έντονο τρόπο στον ίδιο, τον χαρακτήρισε "άκαρδο τεχνοκράτη", αλλά σημείωσε ότι δεν έχει κάτι προσωπικό μαζί του.
"Δεν ενδιαφέρει τον κόσμο αν εγώ δάκρυσα ή αν είπα "γαλλικά". Αυτό που έχει σημασία είναι ότι δεν πρέπει να μας αγνοούν εμάς τους βουλευτές, ούτε τους πολίτες που έχουν ανάγκη. Την ίδια αντίδραση είχαμε και από τον κ. Καραβίτη, τον εμπνευστή του ΕΝΦΙΑ", δήλωσε η κ. Καραμανλή.
Για τον Γκίκα Χαρδούβελη είπε ότι δεν φταίει και επιτέθηκε για μία ακόμη φορά στον σύμβουλο του Γ. Σουρνάρα, Ν. Καραβίτη.
Μιλώντας για το ίδιο θέμα στον ΣΚΑΙ χαρακτήρισε "άδικο νόμο" τον ΕΝΦΙΑ και ζήτησε από το υπουργείο Οικονομικών "να προσέξει πολύ περισσότερο τον παράγοντα άνθρωπο".
* επιμέλεια: Κώστας Βλουτής
* πηγή: TheTOC - newsit.gr
* φωτογρφία: Eurokinissi

Δεν υπάρχουν σχόλια: