Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

Η άφιξη της Αμάλ Αλαμουντίν στην Ελλάδα

Π Ο Λ Ι Τ Ι Σ Μ Ο Σ

Αμάλ: "Τιμή μου που βρίσκομαι εδώ"...

Από τις 7 το απόγευμα, η κυρία Κλούνεϊ ή άλλως πως Αμάλ Αλαμουντίν, βρίσκεται στην Ελλάδα. Τα φλας άστραψαν, με την εμφάνισή της στο Ελευθέριος Βενιζέλος...

Η επίσκεψη της Λιβανέζας νομίκου πραγματοποιείται, "ύστερα από πρόσκληση της ελληνικής κυβέρνησης και συνδέεται με τα γλυπτά του Παρθενώνα, που βρίσκονται σήμερα στο βρετανικό μουσείο", αναφέρεται στην ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου Doughty Street Chambers.


Στην ανακοίνωση προστίθεται πως γι αυτό το θέμα ζητήθηκε για πρώτη φορά από τον νομικό Τζέφρι Ρόμπερτσον και την κυρία Κλούνεϊ να παράσχουν νομικές συμβουλές στην ελληνική κυβέρνηση, το 2011.
Η δικηγόρος, που ειδικεύεται στην προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, θα συναντηθεί "με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και τον υπουργό Πολιτισμού Κωνσταντίνο Τασούλα, μαζί με τον νομικό Τζέφρι Ρόμπερτσον", όπως ανακοίνωσε το δικηγορικό γραφείο τους.
"Είναι τιμή μου που με κάλεσε η ελληνική κυβέρνηση και που θα έχουμε αυτές τις συναντήσεις. Σας ευχαριστώ για το ζεστό καλωσόρισμα" είναι η πρώτη δήλωση της Αλαμουντίν...


Η ωραία Αμάλ στο Ελευθέριος Βενιζέλος...
..΄λ΄΄

Δεν υπάρχουν σχόλια: