Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014

Δεν άφησαν τους παραολυμπιονίκες να συμμετέχουν στο Μαραθώνιο...

Α Θ Η Ν Α
32ος Αυθεντικός Μαραθώνιος
Στα λόγια η "Ισοτιμία στη Ζωή" για τους αθλητές με αναπηρία
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ Ταξιλδάρη, Καλαρά...

Μαραθώνιος
Για μια ακόμη χρονιά καταγγέλλει ότι αποκλείονται από τη μεγαλύτερη γιορτή του μαζικού αθλητισμού, ο παραολυμπιονίκης Αλέξανδρος Ταξιλδάρης.
Ο παραολυμπιονίκης της κολύμβησης Αλέξανδρος Ταξιλδάρης δεν είναι μόνο ένας σπουδαίος αθλητής που έχει τιμήσει την Ελλάδα σε διεθνείς διοργανώσεις, κατορθώνοντας μάλιστα να κερδίσει το αργυρό μετάλλιο στους Παραολυμπιακούς.
Είναι ένας ενεργός πολίτης, ο οποίος μέσα από το σύλλογο ΠΕΡΠΑΤΩ που έχει συστήσει, αγωνίζεται για τα δικαιώματα και για την καλυτέρευση των συνθηκών ζωής κάθε ΑµεΑ στη χώρα μας.
Ενα πεδίο στο οποίο έχει πρωταγωνιστήσει με συναθλητές του, όπως ο σκιέρ και δισκοβόλος Μάκης Καλαράς, είναι οι αγώνες δρόμου στους οποίους συμμετέχουν ισότιμα, κατά τη διεθνή πρακτική, με το χειρήλατο αμαξίδιό τους.
Να υπενθυμίσουμε ότι πέρυσι έπειτα από σχετικό δημοσίευμα του Andro.gr, προκλήθηκε σάλος, με αποτέλεσμα λίγους μήνες αργότερα το θέμα να φτάσει στη Βουλή. Ωστόσο, η απάντηση του ΣΕΓΑΣ ήταν και πάλι αρνητική.

Δείτε τι έγραψε χαρακτηριστικά ο παραολυμπιονίκης Μάκης Καλαράς, με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook:
Μάκης Καλαράς

Δεν υπάρχουν σχόλια: