Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

Ο ηθοποιός που άφησε το star system για να γίνει διάκονος...

Μοναχός Ιερόνυμος
Έχει παίξει στις "7 θανάσιμες πεθερές" τον "πατέρα Ευτύχιο"!
Είναι Απόφοιτος της Ανώτερης Δραματικής Σχολής "Παλκοσένικο"

Ο Ευγένιος έγινε πατέρας Ιερώνυμος.

Τη σημαντικότερη απόφαση της ζωής του πήρε ο γνωστός ηθοποιός Ευγένιος Λαμπρινάκος. Δημοσιεύματα και φωτογραφίες φανερώνουν πως ο αγαπημένος ηθοποιός που όλοι γνωρίσαμε στην τηλεοπτική σειρά ''7 θανάσιμες πεθερές'' ακολούθησε πλέον τον εκκλησιαστικό βίο.

Ο ηθοποιός, αφού πρώτα έγινε μοναχός με το όνομα Ιερώνυμος, ο Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου Εμμανουήλ, πριν από μερικές μέρες τον χειροτόνησε Διάκονο.
Ο νέος κληρικός, μετά τον Ελληνικό Στρατό, θέλησε να γίνει ηθοποιός και στο βιογραφικό του καταγράφεται ως Απόφοιτος της Ανώτερης Δραματικής Σχολής "Παλκοσένικο" του Χρήστου Τσάγκα, του Θεατρικού Σπουδαστήριου Κώστα Καζάκου και της Ανώτερης Δραματικής Σχολής "ΙΑΣΜΟΣ", του Βασίλη Διαμαντόπουλου. Παρακολούθησε το Σεμινάριο Κ.Ε.Κ. Αιγαλέου για Υπάλληλος Τουριστικού Γραφείου, "Μορφές Τουρισμού" και το Σεμινάριο Κ.Ε.Κ. "ΜΕΝΤΩΡ", Εκπαιδευτική Α.Ε. για "Προώθηση Εκδηλώσεων Τέχνης & Πολιτισμού".
Ο νεοχειροτονούμενος π. Ιερώνυνος, ο κατά κόσμον Ευγένιος Λαμπρινάκος, είπε ανάμεσα στα άλλα στην ομιλία του: "Συνειδητοποιώ ότι καλούμαι να αγωνίζομαι ως καλός στρατιώτης Χριστού, να υπομένω αγόγγυστα κάθε θλίψη και στενοχωρία, κάθε δοκιμασία και ταλαιπωρία προς χάριν της αγάπης του Θεού αλλά και της θυσιαστικής αγάπης που οφείλω να έχω προς πάντας τους αδελφούς» ευχαριστώντας τον γέροντα του αρχιμανδρίτη π. Θεολόγο Γασπαράτο, τον Αρχιμανδρίτη π. Μάξιμο Μητράρα, τον Αρχιμανδρίτη π. Απόστολο Πορτοκαλίδη, τον Αρχιμανδρίτη π. Ιάκωβο Δελλή καθώς και τους αιδεσιμολογιώτατους π. Χαράλαμπο Πέρρο, Αγάπιο Παπαδόπουλο και Μελέτιο Κώνστα για το ανύστακτο ενδιαφέρον τους και την αγάπη τους καθώς και τους Σεβαστούς Πατέρες της Ιεράς Μητροπόλεως Κιλκίς που συμμετείχαν στην προσωπική του Πεντηκοστή".
Και κατέληξε: "Τέλος τον λόγον στρέφω σε εσάς Σεβασμιώτατε Πάτερ και Δέσποτα που πρόθυμα δεχθήκατε να με εισαγάγετε εις τα ενδότερα του καταπετάσματος. Η αρχιερατική σας αγάπη, η ειλικρίνεια σας, η αμεσότητα της επικοινωνίας σας, και οι πατρικές σας συμβουλές θα μείνουν για πάντα μέσα μου ανεξίτηλα. Με αγκαλιάσατε με περισσή πατρική αγάπη, με νουθετήσατε και με ενδυναμώσατε στις αποφάσεις μου. Εκφράζω την βαθύτατη ευγνωμοσύνη μου και την απέραντη αφοσίωση μου σε σας δια την μεγάλη δωρεά της Διακονίας που σήμερα μου εμπιστεύεστε"...

Η χειροτονία του πατέρα Ιερώνυμου έγινε την Κυριακή που μας πέρασε στον Ιερόν Ναόν Κοιμήσεως της Θεοτόκου Κιλκίς και φωτογραφίες της τελετής αλλά και φωτογραφίες δημοσιεύτηκαν στο site "Romfea.gr"

Δεν υπάρχουν σχόλια: