Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Πάτρα τώρα: Νέα ένταση 200 μέτρα μακριά από την Πειραική Πατραική μεταξύ κρανοφόρων και ΜΑΤ

 Και νέα ένταση αυτή την ώρα μεταξύ της ομάδας νεαρών που έχουν καλύψει τα πρόσωπά τους με κράνη και κουκούλες και των αστυνομικών, στο ύψος κοντά του ποταμού Γλαύκου, περίπου σε απόσταση 200 μέτρων από την Πειραική Πατραική, στην Πάτρα. 
Τα άτομα έχουν βάλει πυρκαγιά σε κάδους

ΠΑΤΡΑ, μια μέρα μετά
Ομάδα 50 ατόμων με ρόπαλα, πέταξε βόμβες μολότοφ στους αστυνομικούς και ατμόσφαιρα γύρω στην περιχή είναι έκρυθμη. Η ΕΛ.ΑΣ. φοβάται επίθεση στο 4ο Α.Τ. Εντείνεται η αστυνόμευση καθώς φοβούνται νέο μακελειό. Η νύχτα στην Πάτρα αναμένεται να είναι μακρά...

Νέα επεισόδια, πριν από λίγο, στην Ακτή Δυμαίων στο ύψος της Πειραικής Πατραικής. 
Κρανοφόροι πέταξαν βόμβες μολότοφ στις αστυνομικές δυνάμεις οι οποίες απάντησαν με εκτεταμένη χρήση δακρυγόνων και χημικών προς τους συγκεντρωμένους.

Προς το 4ο Αστυνομικό Τμήμα έχουν μεταφέρθηκαν τα μέλη της ομάδας περίπου 50 ατόμων που επιτέθηκαν με μολότοφ προς τους αστυνομικούς. Η ΕΛ.ΑΣ. στέλνει στο σημείο ενίσχυση, καθώς φοβούνται τυχόν επίθεση στις εγκαταστάσεις του τμήματος.

Μέχρι στιγμής οι αστυνομικές Αρχές δεν γνωρίζουν από ποιον χώρο προέρχεται η συγκεκριμένη ομάδα κρανοφόρων που λίγο μετά τις 9.15 απόψε πραγματοποίησε την επίθεση στις αστυνομικές αρχές που βρίσκονταν έξω από το χώρο της Πειραικής Πατραικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα μέλη της Χρυσής Αυγής διαψεύδουν πως έχουν κάποια σχέση, καθώς όπως τονίζουν είχαν αποφασίσει σήμερα να μην συμμετάσχουν.

Κλειστή παραμένει ακόμη η Ακτή Δυμαίων στο ύψος της εισόδου στο νέο λιμάνι της Πάτρας, στην Πειραϊκή Πατραϊκή, καθώς λίγο μετά τις 6 το απόγευμα ξεκίνησε πορεία των κατοίκων των Ιτιών από τον Εκπολιτιστικό Σύλλογο προς το σημείο.
Η ενημέρωση πως οι κάτοικοι θα κατευθυνθούν σήμερα στο χώρο του πρώην εργοστασίου του Λαδόπουλου όπου στην αίθουσα συνεδριάσεων βρίσκεται σε εξέλιξη το Δημοτικό Συμβούλιο που συζητά προ ημερησίας διατάξεως λόγω κατεπείγοντος το μεταναστευτικό ζήτημα, κινητοποίησε τις τοπικές αρχές.

Στο μεταξύ μετά την χθεσινή παρουσία των ακροδεξιών στοιχείων της Χρυσής Αυγής στην περιοχή, σήμερα δεν υπάρχει κάποια επίσημη ενημέρωση για νέα συγκέντρωση μελών της και τυχόν κινητοποίηση.
Πάντως οι αστυνομικές δυνάμεις της Αχαΐας έχουν ενισχυθεί κατά πολύ από συναδέλφους τους από την Ηλεία, την Αιτωλοακαρνανία, την Κορινθία και την Μεσσηνία, καθώς και άλλες διευθύνσεις προκειμένου να αντιμετωπίσουν φαινόμενα όπως τα χθεσινά.
Εξάλλου η Αστυνομία πραγματοποιεί συχνές περιπολίες τόσο στα στέκια των αντιεξουσιαστών στο Μαραγκοπούλειο στην οδό Γούναρη, αλλά και στο πρώην παράρτημα του Πανεπιστημίου στην οδό Κορίνθου, όσο και στα γραφεία της Χρυσής Αυγής που βρίσκονται στην οδό Γερμανού.
patrastimes.gr
 ΦΩΤΟ EUROKINISSI
 ΑΡΕΣΕΙ:

2 people like this.
Dennis Giannopoulos and 2 others like this.

3 people like this.

ΣΧΟΛΙΑ: 

Nick Pap ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ΤΩΝ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΩΝ ΤΗΣ Ε.Ε. ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ!

ΜΙΑ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΘΑΡΑ ΔΙΑΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΗ!
ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΡΩΤΩ:
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΟΛΗΤΙΚΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ?

ΚΟΦΕΥΟΥΝ!

ΑΛΛΑ ΤΟΛΜΑΝΕ ΝΑ ΖΗΤΑΝΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ! ΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ!

ΜΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ!

ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ!
ΑΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ!
ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝ ΕΔΩ ΚΑΙ 40 ΚΟΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΔΑΣ!
ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!

ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΓΕΡΘΕΙΤΕ!
ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!
ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: