Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

"Παπανδρέου παραιτήσου"...

Με κομένη την ανάσα η κοινή γνώμη παρακολουθεί τις ραγδαίες εξελίξεις για κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας. Ο πρόεδρος της Ν.Δ. φωνάζει "Παπανδρέου παραιτήσου". Στον πρωθυπουργό ο οποίος "ισχυροποίησε" τη θέση του με 153 ψήφους εμπιστοσύνης για να "φύγει". Με τον Αλ. Τσίπρα, την Αλ. Παπαρήγα, τον Φ. Κουβέλη να ζητούν εκλογές. Με την Ντ. Μπακογιάνη και τον Γ. Καρατζαφέρη να καλούν τα "μεγάλα παιδιά" να τα βρουν για τη σωτηρία της Ελλάδας... Και στην "Αθέατη" πλευρά ο Ελληνικός λαός να περιμένει να τα βρουν οι "διευθαρμένοι" για να πληρώσει το "μάρμαρο"...



Ο Πρόεδρος της Ν.Δ. πήγε σήμερα το μεσημέρι στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κύριο Κάρολο Παπούλια.

"Αντιλαμβάνομαι την αγωνία του ελληνικού λαού. Ο καθένας πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του. Πρέπει να στείλουμε ένα μήνυμα σταθερότητας και εμπιστοσύνης προς τα έξω και ένα μήνυμα σταθερότητας και ομαλότητας προς τα μέσα ", είπε στον κο Παπούλια, ο Αντώνης Σαμαράς.

Ο κύριος Παπούλιας, από την πλευρά του, απάντησε:

"Είπατε αυτά που θα ήθελα και εγώ να πω" και απηύθυνε έκκληση "να τελειώσει αυτή η εκκρεμότητα σήμερα"...

Βγαίνοντας, όμως, από το Προεδρικό Μέγαρο, ο Αντώνης Σαμαράς, έριξε την βόμβα:

"Το ότι ο κύριος Παπανδρέου δεν αποφασίσει τι θα κάνει εμποδίζει την οποιαδήποτε λύση. Όσο δεν παραιτείται μπλοκάρει και τα προβλεπόμενα από το σύνταγμα. Εγώ είμαι αποφασισμένος να βοηθήσω. Εφόσον παραιτηθεί όλα τα άλλα θα πάρουν το δρόμο τους".

Με τα λεγόμενά του, λένε πολλοί πως, ο Αντώνης Σαμαράς κάνει πίσω και όπως όλα δείχνουν θα έχουμε κυβέρνηση με στελέχη από ΠΑΣΟΚ - ΝΔ - ΛΑΟΣ και ΔΗ.ΣΥΗ.

Η συνεργασία ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ. που απαιτούν οι δανειστές μας δεν προχωράει. Οι κινήσεις τακτικής, πάνω στις πλάτες μας, δεν έχουν τελειωμό...


Στην Ε.Ε. συζητείται ήδη πρώτη φορά το ενδεχόμενο εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ. Κάτι τέτοιο δεν φαίνεται πιθανόν αυτή τη στιγμή. Ομως είναι βέβαιο ότι η νέα δανειακή σύμβαση, οι λεπτομέρειες της οποίας θα διατυπωθούν ώς το τέλος του χρόνου, θα συνοδεύεται από πολύ αυστηρούς όρους και από δύσκολα μέτρα.

Η επικεφαλής του ΔουΝουΤου, Κριστίν Λαγκάρντ, κουνάει προσβλητικά το χέρι, λέγοντας: "Βρείτε τα, αλλιώς δεν έχει 6η δόση"!!!


"Πρέπει" ο ταλαίπωρος λαός να συνεχίζει να πληρώνει πάνω από 20 δισεκατομμύρια ευρώ τοκοχρεολύσια, κάθε χρόνο, με το "καλή", ψυχρή κι ανάποδή "χρονιά" του!

Δεν υπάρχουν σχόλια: