Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Δηλώσεις "υποψηφίων" την ώρα που ο Παπανδρέου έκανε ...spa!

Ήδη άρχισαν να βλέπουν το φως της δημοσιότητας δηλώσεις των υποψηφίων για την πρωθυπουργία της Ελλάδας που, μέχρι αυτή τη ώρα, εξακολουθεί να έχει πρωθυπουργό τον Γιώργο Παπανδρέου ώσπου να βρεθεί ο αντικαταστάτης του. Και ο οποίος, σύμφωνα με εγκυρες πληροφορίες, σήμερα το απόγευμα σε κεντρικό ξενοδοχείο έκανε γυμναστική και ...spa!!! Είπες τίποτα;

Τα τηλεοπτικά δίκτυα κινηγούσαν την είδηση στο ξενοδοχείο "Μεγάλη Βρετάνια" και η είδηση ήταν πως ο Γιώργος... γυμνάζεται...





















* Νικηφόρος Διαμαντούρος *Λουκάς Παπαδήμος * Παναγιώτης Ρουμελιώτης

Τρίτη το όνομα του μεταβατικού πρωθυπουργού, μαζί με τη σύνθεση της νέας κυβέρνησης...
Κατά τ΄αλλα, εδώ ο κόσμος χάνεται και ο Γιώργος γυμνάζεται. Δεν απαρνείται ούτε δευτερόλεπτο το πρόγραμμά του, ακόμη και να γκρεμίζονται "φουρνοι"!

Ας πάρουμε τα γεγονότα με τη σειρά...
πήρχε ένα διερευνητικό τηλεφώνημα χθες αλλά καμία επαφή από τότε", φέρεται να έχει πει στο Reuters, από το Στρασβούργο όπου βρίσκεται, ο Ευρωπαίος Διαμεσολαβητής, κύριος Νικηφόρος Διαμαντούρος, ο οποίος "δεν αποκλείει την πιθανότητα να συνεισφέρει αν ικανοποιηθούν συγκεκριμένοι όροι"...

Ένα ακόμη όνομα που έπεσε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων μεταξύ κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι αυτό του εκπροσώπου της χώρας μας στο ΔΝΤ, Παναγιώτη Ρουμελιώτη.
Ο ίδιος, όμως, με δηλώσεις του στο Mega υποστηρίζει πως "δεν έχω γνώση του θέματος".
Εϊναι σίγουρο πως δεν θέλει να ανοίξει τα χαρτιά, πιστεύοντας πως η "σιωπή είναι χρυσός"!

Το μεγάλο χαρτί στις διαπραγματέυσεις, ο κύριος Λουκάς Παπαδήμος, επέστρεψε στην πατρίδα, σήμερα το απόγευμα, για να το "δει" το θέμα από κοντά και να "απαιτήσει" τις εξασφαλίσεις κάθως και το χρονικό όρο της πρωθυπουργίας του.
Η υποψηφιότητα, μέχρι στιγμής, για τη θέση του πρωθυπουργού της μεταβατικής περιόδου περιμένει τον καινούργιο "Ζολώτα", με αγωνία.

Το τραγικότερο όλων, συνέβει σήμερα το απόγευμα, στο ξενοδοχείο "Μεγάλη βρετάνια".
Αλαφιασμένοι οι δημοσιογράφοι έτρεχαν στο κατόπι του κυρίου Γιώργου Παπανδρέου, πιστεύοντας να πιάσουν "λαβράκι"...

Η πρώτη σκέψη του καθενός ήταν μήπως ο πρωθυπουργός έιχε συνάντησημε με πρόσωπο κύρους που θα μας ξελάσπωνε, τούτη τη δύσκολη ώρα και θα δεχόταν τη θέση του μεταβατικού πρωθουπουργού.
Έλα, όμως, που η αλήθεια κρυβόταν σε όργανα ...γυμναστικής και σε ...αιθέρια έλαια;
Ο πρωθυπουργός, πιστός στο πρόγραμμά του, έκανε τη γυμναστική του και επιπλέον... spa, για να ξεκουραστεί από τις εντάσεις των ημερών!

Και άφησε τους δημοσιογράφους να μονολογούν: " Εδώ ο κόσμος χάνεται και..."

2 σχόλια:

Leviathan είπε...

spa diavazo...e ligi xalarosi ti 8elei o an8ropos...o Xristos kai i Panagia pia...eleos...

kali evdomada!

ΚΩΣΤΑΣ ΒΛΟΥΤΗΣ είπε...

@ Leviathan

Έλεος και... λίγα λες.

χα χα χα

Καλή Εβδομάδα, φίλε μου.