Πέμπτη, 24 Μαΐου 2012

Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ αποκάλεσε τον Τσίπρα... τσόγλανο!!!

"Μπορεί τόσο εύκολα ο κάθε Τσο... -με συγχωρείτε- Τσίπρας να λοιδωρεί ιστορικά ονόματα;" αναρωτιέται ο Θεόδωρος Πάγκαλος, σε μήνυμά του στο Twitter, στο οποίο σχολιάζει τις πρόσφατες δηλώσεις του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ για τον Φρανσουά Ολάντ. 
Αφού σημειώνει ότι "σχολιάστηκε επαρκώς η ανοησία του Τσίπρα, που χαρακτήρισε τον φίλο της Ελλάδας πρόεδρο της Γαλλίας "Ολαντρέου", ο κύριος Πάγκαλος επισημαίνει ότι "Γεώργιος και Ανδρέας Παπανδρέου, αλλά και ο πρόσφατος πρωθυπουργός, είναι μέρος της ιστορίας της Ελλάδας"...
Χτίζει καριέρα, βρίζοντας...
Θέλει να γίνει πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο κύριος Παγκαλος, που γράφει λάθος ισορία.  Η πένα που έχει στηθεί απέναντί του έχει παραγγείλει μελάνι που, κάποια στιγμή, θα τον πονέσει πολύ ...και ίσως να είναι η δική του μελάνι που θα τον εκδικηθεί...(κλικ... ΕΔΩ)

Να σου θυμήσω πως ο τέως αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Παπανδρέου-Βενιζέλου, έχει εξευτελίσει τους έλληνες, αποκαλώντας τους, "τεμπέληδες", "διαφθορείς". "κοπρίτες", χαραμοφάηδες", "φασίστες", "μαλάκες" που "μαζί τα φάγαμε"!
Είναι ο ίδιος κύριος που έχει δηλώσει για τους οπλαρχηγούς του 1821, με απαξιωτικό βεβαίως τρόπο, ότι ήταν "ένα μάτσο αγράμματοι και αδαείς χωριάτες"...
Το πολιτικό κατρακύλισμά του  είχε και συνέχεια: "Οι Έλληνες που έκαναν την επανάσταση του 1821 ήταν ένα μάτσο αγράμματων και αδαών χωριατών οι οποίοι ακριβώς για αυτό το λόγο αποφάσισαν να δημιουργήσουν ένα σχίσμα από την Οθωμανική αυτοκρατορία."

Να σου θυμίσω τι έχει πει για τις παρελάσεις;
" Οι παρελάσεις είναι γελοίες", είχε πει στην κρατική και άφησε άφωνη την κοινή γνώμη...
Ανέφεραι δε για τις παρελάσεις ότι "έφτασαν να είναι πρόβλημα, αφού η άκρα δεξιά και η άκρα αριστερά βρίσκουν την ευκαιρία να επιτίθενται ακόμα και στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας", ενώ κατηγόρησε Χρυσή Αυγή και ΣΥΡΙΖΑ ότι "συμπαρατάσσονται στα επεισόδια και προωθούν τραμπούκικες απόψεις". Τέλος έκανε λόγο για "καθηγητές που καθοδηγούν τους μαθητές να μουντζώνουν στις παρελάσεις τους επισήμους"...

Είναι ο ίδιος κύριος που μετά τα Ίμια, έιχε πει ότι "ευτυχώς που δνε υπα΄ρχουν νεκροί", ενώ οι Τούρκοι δολοφόνησαν τρεις πιλότους σε ελληνικό έδαφος και, αντί να εξαφανιστεί από προσώπου γης, ευχαρίστησε τον Clinton!!!

Είναι ο ίδιο κύριος που έχει δηλώσει πως θέλει να γίνει πρόεδρος της Δημοκρατίας...

Τι θα γινόταν όμως εάν ο Θ. Πάγκαλος αν δεν έμενε στην Ελλάδα; Γνωστό blog με μεγάλη δημοφιλία και συνεπείς θέσεις απέναντι στην τήρηση της αξιοπρέπειας στην πολιτική ζωή επιχειρεί να προβλέψει τι θα γινόταν αν ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης ζούσε σε άλλη χώρα:

«ΤΕΛΙΚΑ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΗ.
Ο Άνθρωπος που μας κυβέρνησε 30 χρόνια τώρα μας φτύνει κατάμουτρα.
Στον πανέξυπνο αυτό γίγαντα της πολιτικής που προκαλεί συνεχώς και λέει δεξιά και αριστερά ότι οι Έλληνες είναι φασίστες και κομμουνιστές , υπενθυμίζουμε μόνο τι θα πάθαινε αν αυτά τα έλεγε σε μια δημοκρατική χώρα του εξωτερικού.
Στην Ιαπωνία θα είχε κάνει χαρακίρι.
Στην Κίνα θα τον στέλνανε να ράβει δωρεάν εφόρου ζωής μπλουζάκια ΖΑΡΑ.


Στην Αμερική και στην Καλιφόρνια θα τον είχαν βάλει σε ηλεκτρικό καναπέ ( σε καρέκλα δεν χωράει)
Στην Γερμανία θα τον είχαν επιβάλλει ποινή αυστηρής δίαιτας για να χάσει 220 κιλά
Στην Ισπανία θα του επιβαλλόταν η ποινή της μονομαχίας με ταύρους κατηγορίας βαρέων βαρών.
Στην Ρωσία θα άνοιγε δρόμους σε ορεινά χωριά της Σιβηρίας.
Και στην Ελλάδα ... θα συνεχίζει να είναι Υπουργός.
Τελικά η βλακεία είναι ανίκητη μόνο στην Ελλάδα»

Δεν υπάρχουν σχόλια: