Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Υπουργός προς Έλενα Παναρίτη: Κοίτα το μου.., την κάναμε και βουλευτή...

Το έλα να δεις" έγινε στη συνεδρίαση της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ, με φράσεις που εκσφενδονίστηκαν σα "χημικά" στα πρόσωπα "αγανακτισμένων" βουλευτών που ζητούν άμεσα λύση σωτηρίας για την χώρα... Ένα τέτοιο "χημικό" φραστικό επεισόδιο έζησε και η Έλενα Παναρίτη από υπουργό...

Δεν θα δώσω ψήφο εμπιστοσύνης στην πορεία καταστροφής της χώρας μου

"Πριν από δύο χρόνια ανταποκρίθηκα στην πρόσκληση να προσφέρω τις δυνάμεις μου ως Βουλευτής Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ στην προσπάθεια αναγέννησης της χώρας μου. Δεν είμαι διατεθειμένη να ανεχθώ και να συνταχθώ με κανένα τρόπο σε οποιασδήποτε μορφής αμφισβήτησης της ευρωπαϊκής πορείας της χώρας μου. Δεν πρόκειται να συναινέσω στη διενέργεια δημοψηφίσματος. Δεν θα δώσω ψήφο εμπιστοσύνης στην πορεία καταστροφής της χώρας μου", έχει δηλώσει η κυρία Έλενα Παναρίτη, η οποία εμμένει στις αποφάσεις της.

Στις δραματικές ώρες που περνά η χώρα, μέσα στην Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ -ολοκλήρωσαν τις εργασίες τους πριν από λίγο- ακούστηκαν απίστευτες φράσεις μεταξύ Βουλευτών οι οποίοι βρίσκονταν εκτός εαυτού...

Έτσι ακούστηκε και η φράση αυτή από υπουργό προς την κυρία Παναρίτη "κοίτα το μου.., την κάναμε και βουλευτή"...
Η κυρία Παναρίτη συντάσσεται ανοιχτά προς μια λήση σωτήρια για την έξοδο της Ελλάδας από την βαθυά κρίση...

Συνεχή δημοσιεύματα για τον Έλληνα πρωθυπουργό
Reuters για Παπανδρέου: Δύσκολα ανέβηκε, εύκολα πέφτει...

Για την απότομη πτώση του πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου έπειτα από την κίνηση-σοκ για δημοψήφισμα μιλάει σε ανταπόκρισή του το ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters.

Όπως τονίζεται, μόλις δύο χρόνια μετά την εκλογή του, ο κος Γιώργος Παπανδρέου βρίσκεται προ της αποχώρησής του από την πολιτική σκηνή της χώρας καθώς οι μόνες του επιλογές είναι είτε να παραιτηθεί, είτε να ζητήσει κυβέρνηση εθνικής ενότητας.

Το Reuters στέκεται ιδιαίτερα στην πορεία του κου Παπανδρέου προς την εξουσία. Όπως τονίζει, "αυτή η πορεία δεν ήταν εύκολη, καθώς έπρεπε να αποδείξει πολλά πράγματα για να καταφέρει να κερδίσει την ηγεσία σε ένα κόμμα που πάντα νοσταλγούσε τον χαρισματικό πατέρα του Ανδρέα". Τονίζεται δε ότι του πήρε τρεις εκλογικές αναμετρήσεις για να καταφέρει να κερδίσει τον Κώστα Καραμανλή.

Ο κος Γιώργος Παπανδρέου πάσχισε πολύ για να ξεφύγει από τη σκιά του πατέρα του, αναφέρεται και τονίζονται οι διαφορές των δύο αντρών. Ο πατέρας τολμηρός ακόμα και σε θέματα προσωπικής ζωής, ο γιος «ήρεμος, διακριτικός και βολικός για τις Βρυξέλλες». Το άρθρο αναφέρεται ακόμα και στη δυσκολία που αντιμετωπίζει ο κ. Παπανδρέου στη χρήση της ελληνικής γλώσσας αλλά και στην αγάπη που τρέφει για το ποδήλατο, την άθληση και τις νέες τεχνολογίες".

Δεν υπάρχουν σχόλια: